Menu

GELDIG STEMMEN IN 10 STAPPEN

Tien stappen in tien minuten: meer is er niet nodig om een geldige stem uit te brengen voor de BIV-verkiezingen. Je moet er wel even met je hoofd bij zijn: doordat de kandidaten in alfabetische volgorde worden opgelijst, staan CIB-kandidaten en andere kandidaten door elkaar. Kies wijs.

 

 

Hier een simulatie van jouw stembrief:

Stemmen in 10 stappen:

1. Halfweg november ontvang je thuis een brief, met daarin een grote en een kleine enveloppe, je stembrief en een begeleidende brief die nauwkeurig uitlegt hoe je moet stemmen.

2. Breng op de stembrief je stem uit. Stem op alle 35 CIB-kandidaten. Een stem die je niet uitbrengt, is een verloren stem. Stem voor de 18 CIB-kandidaten voor de Nationale Raad, de 9 CIB-kandidaten voor de Uitvoerende Kamer en de 8 CIB-kandidaten voor de Kamer van Beroep.

3. Vouw de stembrief in vieren, met de stempel van het BIV langs buiten.

4. Stop de stembrief in de kleine enveloppe (A5- formaat waarop de naam van het Beroepsinstituut en de datum van de verkiezingen gedrukt staan).

5. Sluit deze kleine enveloppe en kleef dicht.

6. Stop deze enveloppe in de grote enveloppe (A4-formaat) waarop de naam van de voorzitter van het BIV en het adres van het BIV zijn vermeld.

7. Sluit deze grote enveloppe en kleef dicht.

8. Vul in de linkerbovenhoek van deze grote enveloppe onder ‘Afzender’ het volgende in: Je volledige naam (naam en voornaam) - Je woonplaats - Je BIV-nummer

9. Plaats daaronder je handtekening (niet vergeten!).

10. Frankeer voldoende of geef de brief af op de zetel van het BIV (Luxemburgstraat 16B in 1000 Brussel). Je kan de brief ook afgeven op het secretariaat van CIB Vlaanderen (Kortrijksesteenweg 1005 te 9000 Gent) of aan je ledenconsulent.

Eigen provincie eerst...?

Elke regio en elke provincie is goed vertegenwoordigd in onze kandidatenlijst. Stem dus aub niet alleen voor de kandidaten van jouw provincie. Stem aub op àlle CIB-kandidaten. Alleen zo ben je zeker dat jouw en onze belangen goed verdedigd worden.

 

Maak kennis met de CIB-kandidaten!

Onze mensen zijn je vertrouwen waard. Wij garanderen jou dat dit team optimaal de belangen van onze vastgoedsector zal verdedigen. Of je nu bemiddelaar, syndicus of rentmeester bent, dit CIB-team staat klaar voor jou. Vandaag, maar zeker ook morgen.